Marjanne in Zuid-Afrika!

Stage

Stage

Dag 47 - donderdag 22 maart 2012

De afgelopen dagen ben ik op het kantoor van Life Choices geweest. Ik ben bezig met het maken van een handboek/gids voor het maatschappelijk werk. Het maatschappelijk werk binnenLife Choices mist een document waarin de basis van het maatschappelijk werk staat beschreven. Als opdracht vanuit Life Choices ga ik deze ontwikkelen. De afgelopen dagen heb ik veel onderzoek gedaan naar de problematiek in Zuid-Afrika etc. Ik heb mij de afgelopen dagen verdiept in de rechten van het kind in Zuid-Afrika.Niet heel boeiend allemaal, maar ik ben wel lekker bezig.

Vanochtend heb ik telefonisch contact gehad met Nederland. Super lekker om de stemmen van mijn ouders even te horen. Ik belde aan de vroege kant, waardoor papa (die de telefoon opnam) niet helemaal begreep wie er aan de andere kant was :). Heerlijk! Ik heb mijn zussen nog even gesproken om ze een goede vliegreis te wensen.

Eind van de middag heb ik boodschappen gedaan in het Gardens Centre, want mijn zussen komen morgen aan in Kaapstad!!! Aangezien ik bijna nooit eten in huis heb, moest hier even verandering in komen. Ook mijn kamer was een puinhoop, dus deze moest worden opgeruimd. Mijn zussen verblijven de komende dagen bij mij in huis. Erg fijn om ze dichtbij te hebben. Gelukkig had Sindy (de schoonmaakster van Villa Tivoli) al aardig orde in de chaos weten te brengen, dus was het niet heel veel werk.

Ik ben daarna lekker gaan slapen, want morgen moet ik er al optijd uit om met de bus naar het vliegveld te gaan.

xx

Kelly

Ohh leuk! Heel veel plezier met je zussen! Geniet ervan! xxx